O nama

Preduzeće NeoNet doo je osnovano 1999 god. u Zemunu. Osnovna delatnost preduzeća je istraživačko razvojni rad u oblasti dezinfekcije i prečišćavanja vode za piće. Dugogodišnja plodna saradnja sa prof dr M. Manojlovićem je omogućila da prilagodimo komercijalnoj upotrebi niz patenata koje je profesor decenijama razvijao na Vojno-Medicinskoj Akademiji u Beogradu za potrebe vojske. Usavršavanjem ovih patenata, 2003 g. nastao je naš prvi i osnovni program : Program Voda (sanitarne teh.) sa zaštićenim žigom Purifico ® (Pjurifiko-Prečišćivač) Više o ovome...

Kada smo napavili uređaje koji proizvode čistu vodu, spontano se nametnulo razmišljanje o dijetetskim proizvodima koji mogu da se koriste sa takvom vodom i dodatno doprinesu zdravlju. U saradnji sa laboratorijom Lekmed Pharmaceutical iz Aleksinca, farmaceutskom kućom EkoFarm iz Novog Sada, fito-laboratorijom Dorotej-Pharm iz Beograda razvili smo kvalitetne dodatake ishrani sa proverenim pozitivnim dejstvom na ljudski organizam. Tako je tokom 2004 g. nastao naš drugi program :
Program Dijetetike (nauka o ishrani) sa zaštićenim žigom Golden Bee ® (Zlatna Pčela). Više o ovome...
Prisustvo pčelinjih proizvoda u većini dijetetskih preparata odredilo je naziv i zaštićeni žig programa. Program dijetetike je proširen početkom 2010 g. uključivanjem i tri proizvoda preduzeća Ekstrakt Komerc iz G. Milanovca.

Početkom 2005 g.decenijska saradnja sa laboratorijom Lipocosmetics iz Beograda i prof dr S. Šiler Marinković omogućila je preduzeću da postane četvrti svetski proizvođač i jedini izvan USA, dermokozmetičkih preparata sa bakarnim peptidima, kojima su nešto kasnije priključene i alfahidroksi kiseline u okviru trećeg programa :
Program Kozmeceutike (medicinska kozmetika) sa zaštićenim žigom Neige ® (Než-sneg). Više o ovome...

Sva tri programa i sve proizvode povezuje mnogo toga zajedničkog : 
• plod su dugogodišnjeg naučnog rada naših naučnika, lekara, fitoterapeuta i travara.
• proizvode se u našim laboratorijama i preduzećima od 99% domaćih sirovina
• zdravstvenu ispravnost svih proizvoda kontrolišu nadležne institucije u našoj zemlji
• svi programi i proizvodi su namenjeni zdravlju, zato je naš moto : Bolje je biti zdrav

U martu 2012, posle jednogodišnjeg iskustva u pripremanju i konzimiranju presne hrane postali smo Generalni i Ekskluzivni Zastupnik preduzeća VerVita Hrvatska i na taj način je otpočeo sa radom i naš četvrti program : Program Sirova Hrana -Raw Food ( Presna Hrana ) sa zaštićenim imenom  VerVita  Srbija.  Više o ovome...

Vaš NeoNet